damal belediyesi

Haberler

Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan ÇOBAN ve İlçe Başkanı Solmaz AKALIN Belediye Başkanımız  Sayın Ergin ÖNAL'ı Ziyaret etti . Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan ÇOBAN ve İlçe Başkanı Solmaz AKALIN Belediye Başkanımız Sayın Ergin ÖNAL'ı Ziyaret etti . 23. Atatürk'ün İzinde Ve Gölgesinde Damal Festivalimize, Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel EROL, Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer KESKİN ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz BOZKURT katılarak bizi onurlandırdılar 23. Atatürk'ün İzinde Ve Gölgesinde Damal Festivalimize, Elazığ Milletvekili Sayın Gürsel EROL, Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer KESKİN ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Kemal Deniz BOZKURT katılarak bizi onurlandırdılar 22. 23. ve 24. Dönem CHP Ardahan Milletvekili Sayın Ensar ÖĞÜT Belediyemizi ziyaret etti. 22. 23. ve 24. Dönem CHP Ardahan Milletvekili Sayın Ensar ÖĞÜT Belediyemizi ziyaret etti. 23. Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal şenlikleri 23. Atatürk'ün İzinde ve Gölgesinde Damal şenlikleri CUMHURBAŞKANI SÜLEYMAN DEMİREL ORTAOKULU TÜBİTAK BİLİM FUARI ZİYARETİ CUMHURBAŞKANI SÜLEYMAN DEMİREL ORTAOKULU TÜBİTAK BİLİM FUARI ZİYARETİ Belediye Başkanımız Sayın Ergin ÖNAL, ilçe Protokolü ve Daire Amirlerine İftar Yemeği Düzenledi. Belediye Başkanımız Sayın Ergin ÖNAL, ilçe Protokolü ve Daire Amirlerine İftar Yemeği Düzenledi. 2019 Yılı Meclis Toplantısı 5. Birleşimin 1. Oturumu Yapıldı 2019 Yılı Meclis Toplantısı 5. Birleşimin 1. Oturumu Yapıldı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Makam Ziyaretleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Makam Ziyaretleri 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası yeni seçilen Belediye Meclis üyelerinin  katılımı ile Damal Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. İlçemize Hayırlı Olsun... 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası yeni seçilen Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile Damal Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. İlçemize Hayırlı Olsun... 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde  yeniden Damal Belediye  Başkanı  seçilen Sayın Ergin ÖNAL  İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını Aldı . 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde yeniden Damal Belediye Başkanı seçilen Sayın Ergin ÖNAL İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını Aldı . İLÇEMİZİN KURTULUŞUNUN 98.YIL DÖNÜMÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI... İLÇEMİZİN KURTULUŞUNUN 98.YIL DÖNÜMÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI... DAMAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GECESİNDEN GÖRÜNTÜLER... DAMAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GECESİNDEN GÖRÜNTÜLER... Ardahan Valisi Sayın Mustafa MASATLI Belediyemizi ve İlçemizi ziyaret etti. Ardahan Valisi Sayın Mustafa MASATLI Belediyemizi ve İlçemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız sayın Ergin ÖNAL  yeni yıl mesajı yayınladı. Belediye Başkanımız sayın Ergin ÖNAL yeni yıl mesajı yayınladı. GEBZE ARDAHAN İL DERNEĞİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YARDIMDA BULUNDULAR... GEBZE ARDAHAN İL DERNEĞİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YARDIMDA BULUNDULAR...
Copyrigt © 2016 Yerel Yazılım ® 2011 Erzurum