-4°C | 5°C
-7°C | 6°C
-6°C | 5°C

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Parti Meclis Üyesi  Sayın Ali Mahir BAŞARIR , Muğla Milletvekili Sayın Mürsel ALBAN, CHP İl Başkanı Sayın Yalçın TAŞTAN ve beraberindeki heyet ile birlikte  ilçemizi ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Parti Meclis Üyesi Sayın Ali Mahir BAŞARIR , Muğla Milletvekili Sayın Mürsel ALBAN, CHP İl Başkanı Sayın Yalçın TAŞTAN ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizi ziyaret ettiler. Ziyarette vatandaş, esnaf ve çiftçilerimizin sorunlarını dinleyerek gerekli incelemelerde bulundular.

Copyrigt © 2016 Yerel Yazılım ® 2011 Erzurum